Pensioen Toine

Beste Cliënten,


In 1984 ben ik in Gilze begonnen als dierenarts.

Tot 2002 als dierenarts voor zowel de landbouwhuisdieren als ook voor de gezelschapsdieren welke met de jaren een steeds belangrijkere plaats in de dierenartsenpraktijk ging innemen. In 1987 hebben Christel en ik de kliniek geopend aan de Valenbraak waarna de ontwikkeling van de gezelschapshuisdieren zich met de jaren steeds verder ontwikkelde.

Vanaf 2003 heb ik mijn volle aandacht geheel gericht op de gezelschapsdieren waarbij mijn stelling is: doe normaal, doe geen gekke dingen, doe geen onnodige ingrepen, benader en behandel de huisdieren als een huisdier en gebruik vooral je (boeren)verstand. Kort samengevat een no nonsens praktijk.

In de eerste jaren vanaf 2003 samen met Christel en sinds 2010 met Hanneke en Michelle als assistentes en sinds oktober met dierenarts Nicole Lavrijssen hebben we de praktijk uitgebouwd tot wat deze nu is.

Vrijdag de 26e februari was mijn laatste dag dat ik werkzaam was als praktiserend dierenarts in Dierenkliniek Gilze.

Janneke de Ruijter, van Dier Medisch Centrum de Roosberg te Bavel, zet de praktijk in Gilze voort onder de naam de Roosberg Gilze. Dit doet zij niet alleen, maar samen het haar team bestaande uit de dierenartsen Nicole Lavrijssen, Marjolein Broers en Jani van Pelt en de dierenartsassistenten Hanneke Broné, Michelle Dirven, Eefje van den Bergh, Roxanne Lankhorst en Michelle Stoop.

De Roosberg Gilze aan de Valenbraak 19 zal vijf dagen per week geopend blijven en is bereikbaar onder het oude nummer 0161 451350. Daar zullen o.a. Hanneke en Michelle jullie graag te woord staan en een afspraak maken voor een behandeling, een ingreep, een enting of een advies.

Voor voerders, worm- en anti parasitaire middelen kunt u zonder afspraak overdag terecht.

Met een beetje pijn in het hart heb ik afscheid genomen van Dierenkliniek Gilze. Ik zal het vast gaan missen. Maar ik denk nu al met trots terug aan de fijne tijd die ik samen met jullie heb mogen werken, het vertrouwen dat jullie mij schonken en de samenwerking met Hanneke, Michelle, Nicole en Christel.

Met veel vertrouwen draag ik de praktijk over aan Janneke en haar team en ik ben er van overtuigd dat zij dit vertrouwen niet zullen beschamen.

Mede namens Christel danken wij jullie voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.


Toine en Christel Aarts.